Спират теснолинейката на 22 август

Причината е ремонт на релсите
Обновена: 20 авг 2019 16:12 | 20 авг 2019 16:10,
9
Спират теснолинейката на 22 август
Снимка: архив "Булфото"

На 22 август /четвъртък/ няма да се движат пътнически влак „Родопи” № 16103 от Септември за Добринище, който заминава по разписание от Септември в 08:45 ч., както и пътнически влак „Родопи” № 16106 от Добринище за Септември, който по разписание тръгва от Добринище в 14:15 ч., съобщават от БДЖ.

Още по темата


За обслужване на клиентите на БДЖ ще бъдат осигурени автобуси.

БДЖ отбелязва 80 години от откриването на жп линията до Белица

Причината за отмяната на влаковете е свързана с планов ремонт на обслужващия съставите локомотив, който трябва да бъде извършен с цел гарантиране безопасното придвижване на композициите.

БДЖ поднася извинение на своите клиенти, които са планирали пътуване с тези влакове на същата дата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
"Причината за отмяната на влаковете е свързана с планов ремонт на обслужващия съставите локомотив"Оказва се,че има един локомотив, даже на снимката са повече.Е,браво,абе голям зор видаха да съсипят България демократичните -неолибералисти.Рушат,рушат и все още има какво да се руши.Браво.Гадни комунинисти,здраво строили,толково се измъчиха демократите да го бастисат,зор видяха
8
1
 
13
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
Отдавна са и хвърлили мерака,да затрият тази линия и превоза на пътници и товари да бъдат поети от автобусни и транспортни фирми.Почти всяка автобусна или транспортна фирма има представители в Мин на Трансп.,които правят всичко според "скромните" възможности да провалят БДЖ.Преди години едни чужденци през снежна зима ги заведох до Банско с тази железница.Това за тях беше някакво фантастично изживяване,такива суперлативи за природата и пътуването все едно пътуват с "Ориент експрес"
7
2
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Савле, Савле, защо не попита БДЖ кога ще пуснат TGV и Шинкансен?
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, как ще летят тук с 300, 200, 160 км/ч, когато поръчките за ремонти отиват при свързани с Пеевски фирми, нямащи положен 1 метър релси. Учат се сега. Може да е скъпо, но за сметка на това е бавно. Но бъдете спокойни, и АЕЦ сигурно ще се научат как се строи ... и газопровод за милиарди също
5
2
 
3
 
! Отговори
Vellizarii преди 4 години
А да знаете кога и кои построяват теснолинейката? Интересува ли Ви? Германците 1942-43г. за да има некъв път и превоз...........Четете история.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българската железопътна инфраструктура е замръзнала развитието си някъде около 1900г.Влаковете обаче са нови. От 1960г. :)))Междувремнно в нормалните държави влаковете вече приличат на космически кораби и летят с 300км/ч като изпълнието на разписанията цепи минутата а чистота във влаковете и инфраструктурата на гарите е на много високо ниво.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Релсов път, локомотиви, ремонти, профилактики, ала-бала-лизми всекакви...Да си го рекнат направо, че освен събора в Юндола африканската чума е отменила и теснолинейката, и толкоз!
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Причината е ремонт на релсите","Причината за отмяната на влаковете е свързана с планов ремонт на обслужващия съставите локомотив"Разликата между ремонт на локомотив и ремонт на релси е много голяма :D
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа - нещо сте се объркали. За БДЖ няма спиране на влак. Щом са осигурили автобус, то значи влакът не е спрян. За селата дето няма път ще има осигурена каруца. Но пак това не значи, че влак няма